Diensten

Het beheren van een professionele ICT-omgeving wordt steeds complexer; niet in de laatste plaats omdat er tegenwoordig op ieder moment van de dag en vanaf iedere locatie gewerkt dient te worden. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en instellingen ervoor om het beheer van desktops en servers volledig uit te besteden aan bekwame en ervaren professionals. Op die manier kunt u zich nog beter focussen op uw business en de (hoge) kosten voor ICT-onderhoud aanzienlijk verlagen. 2invision Managed ICT Solutions kan ook uw computers, netwerken, data en applicaties beheren. Dit doen we voor een vast bedrag per maand, zodat uw ICT-uitgaven weer stabiel en inzichtelijk zijn. Daarnaast kunnen wij ook uw software verzorgen, door de licenties, installatie, het onderhoud en het beheer voor onze rekening te nemen. Met deze dienst bent u dus volledig ontzorgd en behoren ook de kosten voor aanschaf van dure licenties, implementatie- en beheerkosten tot het verleden. U profiteert met onze managed services-oplossingen van een ICT-omgeving die altijd up-to-date is. Onvoorziene kosten en hoge investeringen behoren definitief tot het verleden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de continuïteit en beschikbaarheid van uw ICT-infrastructuur. Daar zorgen wij voor.
Als bedrijf moet u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen rekenen op een betrouwbare ICT-infrastructuur. Deze infrastructuur is immers de motor van uw bedrijf. Mede door de opkomst van cloud services, is de toepassing van infrastructure services veranderd. 2invision Managed ICT Solutions richt zich op een infrastructuur die betrouwbaar is, naar behoeve schaalbaar is en waarbij nieuwe technieken eenvoudig te integreren zijn. Wij brengen allerlei technologieën samen tot een netwerk met optimaal functionerende werkplekken die apparaat- en locatie-onafhankelijk zijn.
U moet er niet aan denken: een kapotte server of de kostbare tijd die uw medewerkers verliezen als ze door bijvoorbeeld weers- of verkeersomstandigheden te laat aan het werk kunnen. Gelukkig is er tegenwoordig cloud computing, dat mogelijk dataverlies en ongewenste storingen tot het verleden laat behoren en dat uw medewerkers de gelegenheid biedt thuis of onderweg te werken. Het concept van cloud computing is simpel: waar voorheen uw gegevens en software op een lokale server stonden, staat dat bij cloud computing in een extern datacenter opgeslagen (de zogenoemde cloud). Dat biedt u en uw bedrijf grote voordelen: dankzij een cloudsysteem sluit u uzelf bij bijvoorbeeld stroomuitval of netwerkstoringen niet buiten uw eigen systeem. 2invision Managed ICT Solutions beschikt over eigen en beveiligde datacenters op Maastricht Aachen Airport. U en uw personeel kunnen daardoor altijd blijven doorwerken.

Het verschil tussen de public en private cloud

De aanschaf van software(updates) en servers kan behoorlijk duur zijn. Vooral als u vandaag niet weet hoe uw bedrijf er in de toekomst uit zal zien. Uw ICT-omgeving dient dus flexibel en snel schaalbaar te zijn. Public cloud is hier uitermate geschikt voor. De capaciteit en kosten groeien met de behoeften van uw bedrijf mee. Zo hoeft u zelf niet meer actief te investeren in software en hardware. Ideaal voor zelfstandig ondernemers en bedrijven. Een private cloud is speciaal voor uw onderneming ontwikkeld en wordt gehost op uw eigen server in het datacenter. Hoewel de private cloud dezelfde flexibiliteit en schaalbaarheid biedt als de public cloud, biedt deze vorm van cloud service meer controle en beveiliging. Handig als uw bedrijf omgaat met gevoelige gegevens.

Het beste van beide cloudwerelden

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste cloudoplossing een combinatie van de public en private cloud is. U gebruikt hierbij de public cloud voor niet-gevoelige informatie en de private cloud voor vertrouwelijke data die goed beschermd dienen te blijven. U bepaalt zelf welke data in welk deel van de hybrid cloud moeten staan. Zo bouwen we samen aan een cloudoplossing die perfect aansluit op uw behoeften
2invision Managed ICT Solutions beschikt over ervaren en geschoolde consultants, die gedurende kleine of grotere projecten uw bedrijf op ICT-vlak kunnen ondersteunen. Onze consultants zijn op basis van hun ruime ervaring in staat objectief te adviseren over de inzet van nieuwe technologieën of om uw projecten te realiseren. Zij helpen u te allen tijde vanaf de implementatie tot en met de nazorg. Onze consultants zijn uiteraard gecertificeerd onder andere minimaal ITIL V3 en Prince 2 en aangevuld met andere specialistische certificeringen ( Citrix, VMware, Microsoft, Cisco, NetApp, etc.) en staan garant voor een onafhankelijk advies. Met het inhuren van onze consultants bent en blijft u flexibel. U haalt de expertise in huis die u nodig heeft en kunt deze tussentijds op- en afschalen. U beschikt vervolgens over een ICT-omgeving die tegen verlaagde kosten maximaal bijdraagt om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.