Managed Services

Het beheren van een professionele ICT-omgeving wordt steeds complexer; niet in de laatste plaats omdat er tegenwoordig op ieder moment van de dag en vanaf iedere locatie gewerkt dient te worden. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en instellingen ervoor om het beheer van desktops en servers volledig uit te besteden aan bekwame en ervaren professionals. Op die manier kunt u zich nog beter focussen op uw business en de (hoge) kosten voor ICT-onderhoud aanzienlijk verlagen.

2invision Managed ICT Solutions kan ook uw computers, netwerken, data en applicaties beheren. Dit doen we voor een vast bedrag per maand, zodat uw ICT-uitgaven weer stabiel en inzichtelijk zijn. Daarnaast kunnen wij ook uw software verzorgen, door de licenties, installatie, het onderhoud en het beheer voor onze rekening te nemen. Met deze dienst bent u dus volledig ontzorgd en behoren ook de kosten voor aanschaf van dure licenties, implementatie- en beheerkosten tot het verleden.

U profiteert met onze managed services-oplossingen van een ICT-omgeving die altijd up-to-date is. Onvoorziene kosten en hoge investeringen behoren definitief tot het verleden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de continuïteit en beschikbaarheid van uw ICT-infrastructuur. Daar zorgen wij voor.

Terug naar alle diensten