Fusie Siliconhenge BV en 2Invision Managed Services

Geplaatst op: 1 januari 2016 | in:

BELANGRIJK NIEUWS:

2invision Managed Services BV en Siliconhenge BV fuseren om marktpositie te versterken
U heeft het wellicht al vernomen, maar bij dezen informeren wij U dat met ingang van 1 januari 2016, 2invision Managed Services BV en Siliconhenge ICT BV samen verder gaan als 2invision Managed Services BV.

De gevolgen van de fusie zijn louter positief. Directeur Ron Bours licht toe: “Directe reden voor de fusie is enerzijds een vereenvoudiging van de bedrijfsstructuur en anderzijds schaalvergroting. Daardoor kan ons bedrijf bijvoorbeeld op structurele basis meedingen naar aanbestedingen. Eén entiteit zorgt daarnaast bij de klanten van beide vennootschappen voor commerciële transparantie. Voor het personeel verandert er uiteraard niets; er zullen geen ontslagen plaatsvinden. Tevens is het ook voor onze administratie een stuk efficiënter om vanuit één entiteit te werken.”

Beide bedrijven maakten sinds 2012 deel uit van de Belgische investeringsmaatschappij Crescent, met als doel samen een stevigere positie te verwerven in de Zuid-Nederlandse ICT-markt en deze verder uit te breiden naar de Benelux. 2invision Managed Services BV blijft ook na de fusie uw vertrouwde ICT-partner voor managed services, cloud services, consultancy services en infrastructure services.

Terug naar alle